Bent u gepassioneerd door Telecom en/of Energie? Houdt u ervan om mensen minder te laten betalen, voor hetzelfde? En wil u daar dan ook nog een extra centje aan verdienen?

EnerTel is steeds op zoek naar nieuwe collega’s om nog meer mensen minder te laten betalen voor deze nutsvoorzieningen. We helpen hen niet alleen bij het zoeken naar de juiste formule voor hen, maar we staan ook klaar om hen van dienst te zijn bij vragen, opmerkingen, problemen…

Om deze goede dienstverlening te kunnen garanderen, wordt er een opleidingstraject uitgestippeld. Tijdens dit traject kan u al meteen uw eerste contracten afsluiten en bent u vertrokken om de eerste bonus binnen te halen! Eens deze bonus is binnengehaald, ligt de weg open naar een mooie verdienste in hoofd- of in bijberoep.

Zit verkopen u in het bloed? Weet u mensen aan te steken met uw enthousiasme? En meer nog, bent u bereid om op zelfstandige basis ons team te komen versterken? Druk dan op de knop hieronder en laat uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!