Internet, Televisie, Telefonie… We kunnen niet meer zonder. Maandelijks betalen we, zonder na te denken, die hoge factuur aan onze provider(s).

Kijkt u soms na waar u eigenlijk voor betaalt? Hebt u dat wat op uw factuur wordt aangerekend eigenlijk wel nodig? Wordt het niet eens tijd om in deze kost te besparen, zonder in te boeten aan kwaliteit/capaciteit?
Als erkend verkoper kan ik u de producten van ORANGE aanbieden. ORANGE is één van de drie grote spelers in België op vlak van internet, televisie en telefonie. Voor internet en televisie gebruiken we de infrastructuur van Telenet. Dat kabelnetwerk staat garant voor ultrasnel internet en televisie in HD kwaliteit. Onze mobiele telefonie kan dan weer gebruik maken van ons eigen 4G netwerk. Een dekkingsgraad van 99% in heel België maakt van ORANGE dé perfecte provider voor uw telecom-diensten.

Voor meer info, een gratis en vrijblijvende offerte of indien u nu al zegt dat u ORANGE klant wil worden… kan u gebruik maken van onderstaande knoppen.

Aarzel niet, en profiteer mee van onze referentiekortingen waarbij de factuur van uw GSM abonnement kan dalen van 5% tot 100%!!